Gran Cartel per el 20 aniversari de Les Festes de la Primavera a La Farga

20 ANYS DE FESTES

DEMARCO FLAMENCO, MIKEL ERENTXUN + JARABE DE PALO, DÀMARIS GELABERT I SWEET CALIFORNIA

20, 21 i 22 d'abril, LA FARGA

Entrades demà dijous a la venda a entrades.elperiodico.cat i dilluns a theproject.es i resta de canals.

Les Festes de la Primavera celebren 20 anys de concerts a La Farga amb un augment dels espectacles i una programació de luxe que es desplegarà durant els dies 20, 21 i 22 d'abril. Demarco Flamenco, Mikel Erentxun, Jarabe de Palo, Damàris Gelabert i Sweet California seran els protagonistes d'una edició que es manté ferma en la seva aposta per oferir uns preus populars i es consolida com la gran cita musical de L'Hospitalet.

El tret de sortida anirà a càrrec de Demarco Flamenco la nit del divendres 20 d'abril. L'artista que ha triomfat a Youtube escalfarà els motors dels assistents a les Festes de la Primavera amb el seu inimitable flamenc fusió.

El dissabte 21 abril es viurà la jornada més intensa amb una doble sessió protagonitzada per dos grans referents de la música espanyola: Mikel Erentxun i Jarabe de Palo. Primer, El cantautor basc presentarà el seu darrer treball en solitari, El hombre sin sombra, en un concert on combinarà nous temes i cançons ja consolidades com a èxits per a tota una generació. I per arrodonir la nit, l'incombustible banda liderada per Pau Donés celebrarà 20 anys als escenaris amb un concert on revisitarà les seves cançons més populars com La Flaca, Depende o Grita.

Per tancar aquesta espectacular programació, el diumenge 23 d'abril, Dàmaris Gelabert oferirà un concert matinal on repassarà els èxits que han fet i segueixen fent ballar a grans i petits. Ja al vespre, Sweet California rematarà la festa amb el seu pop juvenil que triomfa arreu del país.

En definitiva, grans protagonistes per aquesta cita que celebra l'arribada de la primavera a La Farga de L'Hospitalet!
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 28 February 2018 - 15:31:42 in Varios by Director