La proposta "Millennial Couture" de Ze Garcia inaugura a Sant Pau la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Ze GArcia amb les influencers

·La desfilada inaugural ha comptat, com a models d’excepció, amb les 13 influencers i bloggers més importants del moment. Dulceida, Jessica Goicoechea, Marta Lozano, Laura Escanes, Marta Riumbau, Michelle Salas, Inés Arroyo, Patry Jordán, Gigi Vives, Ángela Rozas, Nina Urgell, Carla Hinojosa i Maria Pombo arrosseguen, en conjunt, a més de 9 milions de seguidors en les seves xarxes socials.

·Ze García ha presentat una col·lecció per a la temporada tardor/ hivern 2018/2019 inspirada en la cultura i la generació millennial, vestits de festa amb personalitat i estil, alta costura on predominen teixits com l’organdí, la gasa i la seda en homenatge als grans dissenyadors d’inicis de segle XX.

·Demà a les 11h. obriran la passarel·la 080 JNORIG, i la firma debutant Mans Concep Menswear. A les 12.30h. desfilaran OSCARLEON i a les 14h. la creadora Txell Miras. A la tarda, serà el torn de Pablo Erroz i Krizia Robustella (16h), Miriam Ponsa (17.30h), Antonio Miro (19h) i tancarà la jornada Sweet Matitos ( 20.30h).


·En el marc de les activitats paral·leles, demà a les 12.00 hores, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio i el president de MODACC Lluís Costa inauguraran la 5a edició del 080 Barcelona Fashion Showroom.


La proposta “Millennial Couture” del dissenyador Ze Garcia ha inaugurat aquesta vespre la passarel·la de la 21a edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebra fins el proper divendres 2 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau. Al llarg de la setmana, la passarel·la 080, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), serà l’escenari per on desfilaran les col·leccions d’un total de 32 dissenyadors i marques de moda, propostes per a la temporada Tardor-hivern 2018/19 i col·leccions ready to buy per a la Primavera-estiu 2018.

La desfilada inaugural del certamen ha comptat amb les 13 influencers i bloggers més destacades de l’actual panorama estatal que s’han convertit, pujant a la passarel·la catalana, en models d’excepció. Dulceida, Jessica Goicoechea, Marta Lozano, Laura Escanes, Marta Riumbau, Michelle Salas, Inés Arroyo, Patry Jordán, Gigi Vives, Ángela Rozas, Nina Urgell, Carla Hinojosa i Maria Pombo arrosseguen, en conjunt, a més de 9 milions de seguidors en les seves xarxes socials.

El dissenyador Ze Garcia ha presentat la col·lecció “ Millennial Couture”, una proposta d’alta costura inspirada en la cultura millennial, on les peces s’han creat expressament pensant en la personalitat i l’estil d’aquesta generació, que avui ha estat representada per les 13 influencers. El dissenyador també ha volgut recuperar els teixits clàssics i tradicionals d’inicis de segle XX, fent un homenatge als grans dissenyadors: organdí, crep, llana, gasa i seda, vesteixen siluetes molt femenines, en espectaculars vestits de festa. Models i influencers han compartit passarel·la: mentre les bloggers vestien dissenys en blanc amb lluentons, les maniquins lluien peces en vius colors, com el blau elèctric, durat i el rosa.

L’atelier Ze Garcia, situat a Barcelona, és una de les firmes revelació de la moda actual. Darrera d’ella hi ha el jove dissenyador José María García González, que va crear-la com a firma de moda d’aire clàssic, elegant i exclusiva, amb l’objectiu de recuperar el modus operandi dels dissenyadors de principis del segle XX, molt més artesanal i personalitzat.

AGENDA 080: Dimarts, 30 de gener 2018

11:00h JNORIG // MANS Concept Menswear
12:30h OSCARLEON
14:00h TXELL MIRAS

16:00h PABLO ERROZ // KRIZIA ROBUSTELLA
17:30h MIRIAM PONSA
19:00h ANTONIO MIRO
20:30h SWEET MATITOS


Activitats paral·leles del 080 Barcelona Fashion

12:00h:Inauguració 080 Barcelona Fashion Showroom


En el marc de les activitats paral·leles, la 080 Barcelona Fashion i el Clúster Català de la Moda (MODACC) inauguraran demà dimarts, 30 de gener a les 12h. la 5a edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, la fira comercial que se celebra en el marc de la passarel·la. L’acte inaugural serà presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i pel president de MODACC i conseller delegat de Guasch Hermanos, Lluís Costa. També hi seran presents la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, el director de la 080 Barcelona Fashion i gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, Miquel Rodríguez, i la portaveu del clúster i directora general de la firma Cóndor, Roser RamosOpen Area

La 080 Barcelona Fashion torna a instal·lar l’Open Area, la zona del certamen oberta a tots els públics. En aquesta edició, l’Open Area acollirà el village —amb els estands de patrocinadors i sponsors—, l’exposició amb les millors tesines dels alumnes de les escoles de moda, la mostra fotogràfica Neo2 Photo Shoot Exhibition, i la 080 Shop, entre altres continguts. És una zona de lliure accés, oberta de franc a tots els visitants, que podran accedir-hi descarregant la invitació a través de la web de la 080, on obtindran un codi QR.


Patrocinadors i sponsors de la 21a edició del 080 Barcelona Fashion

Aquesta edició de la passarel·la comptarà amb 7 patrocinadors-sponsors, i amb 8 firmes col·laboradores. Són sponsors Redken (perruqueria oficial), NYX (maquillatge oficial), Soho House, Kavehome (decoració oficial), La Roca Village, Mistinguett (cava oficial) i Autobeltran - Mercedes-Benz (partner automobilístic). De la seva banda, participen com a firmes col·laboradores Estrella Damm (cervesa oficial), Rowenta (planxat i haircare), Raffel Pages, EPSON (amb presència al village i com a organitzador de la taula rodona), Redbull, CND Beauty (manicura oficial), Veri (aigua oficial), BCN Brand (uniformes oficials)i Tanqueray.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 29 January 2018 - 20:32:31 in Varios by Director